Toetajad

Sponsorid

Cramo

Cramost leiad laia valiku rendiseadmeid ja moodulpindasid premium kaubamärkidelt. Seadmeid valides lähtume alati parimast kvaliteedist, töökindlusest ja funktsionaalsusest.

Estko

Ettevõtte põhitegevusaladeks on professionaalsete puhastusainete arendus, tootmine ja müük, puhastustarvikute ning pehme paberi vahendus.

Tere

Tere AS on kaasaegne ning laia, ent samas efektiivse tooteportfelliga müügi- ja tootmisettevõte, mis on tõusnud piimatöötlejast hästi organiseeritud innovaatiliseks ettevõtteks.

Diner

Diner on väike restoran, mida leidub valdavalt Ameerika Ühendriikide kirde-, kagu- ja keskosas, samuti mujal USA-s, Kanadas ja Lääne-Euroopas.

Kuup 3

Kuup3 OÜ on 2004. aastal Tallinnas loodud firmamärk, mis tegeleb igale kliendile individuaalselt koostatud reklaamlahenduse kandmisega kliendi poolt valitud materjalile.

iSport

Meie eesmärk on olla parim spordivarustuse partner kõigile, kes on spordiga seotud.

Apollo

Apollo visioon on olla suurim, efektiivseim ja kaasaegseim meelelahutusettevõte Eestis.

Olearys

O’Learys on Bostoni stiilis meelelahutusliku lähenemisega spordibaar ja restoran. Pakume oma klientidele mitmekülgseid elamusi, kus on kombineeritud sport, Ameerika toit, hubane ja sõbralik õhkkond koos muusika ning muude meelelahutustega.

Järve keskus

Oleme Eesti suurim- kodu ja sisustuskeskus. Meie keskusest leiad pea 30 kodu ja sisustuskauplust.

Tonybet

TonyBet püüab saada maailma juhtivaks kvaliteetsete spordikihlvedude ja iGaming meelelahutuse pakkujaks. Ettevõtte eesmärk on teha seda pakkudes kõigile teie mänguvajadustele ainulaadset ja “kõik-ühest-kohast” kogemust.

Endover

25 aastase panuse ja sihikindluse läbi on Endover tõusnud Eesti juhtivaks kinnisvaraarendajaks ning turu tuntuimaks kinnisvarabrändiks.

Wolt

Wolt teeb uskumatult lihtsaks avastada ja saada, mida soovid. Toome selle sulle – kiiresti, usaldusväärselt ja taskukohaselt. Nii tehes muudame linnad paremaks elukohaks.

UNCX Network

UNCX Network (formerly UniCrypt) is a leading provider of decentralized finance services. We are consistent market innovators of automated and scalable token solutions.

Lido

LIDO on eraettevõte, mille ülesanne on pakkuda värsket ja kvaliteetset toitlustust ja kõrgel tasemel teenindust.

Loigu Reisid

Lühikirjeldus
Veebileht

iSport

Meie eesmärk on olla parim spordivarustuse partner kõigile, kes on spordiga seotud.

Viking Motors

Viking Motors on juba 30 aastat tegelenud uute autode müügi ja teeninduse kvaliteedi pideva arendamise ja kaasajastamisega.

Spordihooldus

Pakume parimaid ning uusimaid võimalusi ja lahendusi peamiselt spordifüsioteraapia vallas.

Haage vesi

Haage on pärit puhta õhu, ürgsete metsade ning rohkete järvede poolest hinnatud Eestist. Naturaalset mineraalvett on filtreerinud 500 miljonit aastat vanad Silur-Ordoviitsiumi kihid, andes sellele unikaalse maitse ja mineraalse koostise.